Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oohxigen s’uneix a la iniciativa “Cadena de favors”

Ràdio Palafrugell

L’associació de comerç i negoci de Palafrugell, Oohxigen, s’uneix a la iniciativa “Cadena de favors”; una acció sense ànim de lucre impulsada a Palamós amb la finalitat d’activar i potenciar el comerç local.

Es tracta d’un projecte altruista amb un senzill procediment el qual, no només impacta positivament a l’economia dels negocis, sinó també a persones que hagin patit conseqüències directes de la COVID-19. En concret, el sistema es basa en realitzar una compra a l’establiment escollit i regalar aquesta adquisició a qui ho necessiti.

Així mateix, l’extensió horària permesa a la Fase 1 i la divulgació de la campanya a les xarxes socials, ha permès que altres municipis com ara Palafrugell s’hi uneixin. En aquest sentit la gerent d’Oohxigen, Vero Serralvo, anima a fer-ne difusió per poder ajudar a les famílies i comerços a través de l’Instagram @cadena_de_favors.

A banda de la gestió de l’associació, l’Ajuntament de Palafrugell també ha impulsat un pla de mesures econòmiques. Aquestes ajudes aniran dirigides als negocis i també als habitants per tal que puguin consumir i reactivar l’economia.

En darrer terme, la gerent mostra una actitud positiva, no només per les iniciatives organitzades, sinó també per l’increment de socis a Oohxigen durant l’estat d’alarma.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: