Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mesures aplicades al Centre Tramuntana de Palafrugell

Ràdio Palafrugell

Durant el Dia Mundial de la Ràdio, el Centre Tramuntana fou el protagonista del programa en directe que es va emetre a Ràdio Palafrugell. Aquest cop, però, ho és a causa de l’adaptació que han hagut de fer arran del decret d’estat d’alarma. En Pere Cañigueral, director del centre, explica les mesures aplicades als serveis del centre:

En relació amb el centre especial de treball, els serveis externs com ara la jardineria o la pintura s’han aturat i han quedat sense peons. Només es realitzen serveis d’emergència per aquelles empreses o institucions que ho sol·licitin, i ho fan coordinats amb protecció civil del municipi. Tanmateix, les hores que no s’han treballat, s’hauran de gestionar i recuperar posteriorment:

Respecte al centre d’atenció diürna, tant els treballadors socials com les monitores que el conformen han fet una gran labor de seguiment a través de les noves tecnologies. A banda de la creació de tallers ocupacionals online, també hi ha hagut un procés previ de formació i recerca de programes aptes pels seus usuaris:

En última instància, el director planteja la possibilitat de poder tornar a obrir el centre a principis de juny sempre que les autoritats ho permetin. Això no obstant, l’entrada hauria de ser gradual i s’haurien d’aplicar unes mesures determinades. Altrament, també aporta la seva visió personal i accepta que, aquesta nova dinàmica de treball, s’haurà de normalitzar a partir d’ara.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: