Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lluís Comet impulsa una neteja de les platges de Palafrugell

Rafel Corbí

Arran del temporal Glòria, Lluís Comet i la seva dona, mitjançant l’Associació Cypsele de Veïns de Llafranc, conjuntament Tourist Service Llafranc organitzen per aquest dissabte 1 de febrer una neteja de les platges de Palafrugell.

L’acció començarà des de la platja de Llafranc i, depenent del nombre de participants, s’anirà cap a les platges del Canadell a Calella de Palafrugell i cap a Tamariu. Rafel Corbí ha conversat amb Lluís Comet, el qual mitjançant l’Associació Cypsele de Veïns de Llafranc ha organitzat aquesta neteja de les platges de Palafrugell. Comet, però, remarca que estan a l’expectativa de saber quanta gent hi participarà. En aquest sentit, d’això dependrà fins a on podran arribar. L’objectiu seria netejar les platges de Llafranc, Tamariu i la del Canadell de Calella de Palafrugell.

El punt de trobada és el pont de la riera de Llafranc a les 10h. Es recomana a tothom qui vulgui col·laborar que porti guants, calçat adequat, bosses per deixar-hi les deixalles i qualsevol estri que serveixi per recollir la brutícia.

Aquesta acció ha estat organitzada arran de la brutícia que ha portat el temporal Glòria a les platges. No obstant això, Lluís Comet recorda que aquest tipus d’accions es poden fer sempre que es surti a caminar pel paisatge del nostre territori.

Així doncs, podeu recuperar la conversa íntegra de Rafel Corbí amb Lluís Comet al següent arxiu.