Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les noves mesures del servei de transport públic

Ràdio Palafrugell

Fotografia: Marc Martí-Diari de Girona

L’estat d’emergència sanitària no ha deixat indiferent a cap sector. Inclús el servei de transport públic s’ha vist afectat amb baixades de fins al 95% dels usuaris. L’Enric Gimeno, gerent del grup Sarfa, relata com s’ha treballat les darreres setmanes, així com les noves mesures imposades per activar la desescalada.

Arran del confinament, l’empresa es va haver d’adaptar als serveis que dictaven les autoritats, els quals es van reduir considerablement en relació amb el nombre d’expedicions d’altres anys. Així mateix, a la limitació d’aforament del 33% se li va afegir la gran reducció de plantilla.

Això no obstant, a partir de la primera fase de desescalada s’han començat a fer variacions, les quals van acompanyades d’un seguit de mesures:

A banda de l’augment d’ocupació, l’avenç de les fases probablement generarà més demanda de passatgers i, conseqüentment, l’augment de línies i treballadors.

En darrer terme, el gerent fa constància, no només de les precaucions establertes pel govern, sinó de les pròpies a través d’una rigorosa neteja dels vehicles.

Per escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: