Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernández: “Cal un programa d’accions més valent i agressiu”

Rubén Herranz Vieito

El cap de l’oposició de l’Ajuntament de Palafrugell ha passat pels micròfons de Ràdio Palafrugell per valorar l’actual situació del municipi. Per Juli Fernández “cal un programa d’accions més valent i agressiu per afrontar la crisi del coronavirus”. En aquest sentit, reclama a l’equip de govern que més enllà de la pròrroga en el pagament de tributs faci una passa més enllà. En aquest sentit, parla de reducció de taxes i fins i tot, ajudes a fons perdut. S’ha de valorar si és pot exectuar per ajudar a assumir els costos fixes que tenen els negocis i establiments durant l’hivern.

En aquesta mateixa línia, també ha reclamat al govern palafrugellenc més espai per al debat i la informació. D’una banda, per poder parlar de forma oberta de quin és el programa d’accions que s’han de traçar. De l’altra, per tenir informació més enllà de les actualitzacions de casos per coronavirus a la residència Palafrugell Gent Gran. Així, Fernández apunta a una manca d’informació per part de l’equip de govern. Reclama saber el que s’està fent en matèria de desinfecció de carrers, per saber quines actuacions s’estan fent per a les persones més vulnerables, per a dones víctimes de la violència masclista, etc..

En aquesta conversa, el líder del PSC de Palafrugell ha tingut unes paraules per a les famílies que estan vivint de més a prop la lluita contra el coronavirus. També s’ha mostrat preocupat per la situació que s’està vivint al centre Palafrugell Gent Gran, en el que ja han perdut la vida 10 pacients i prop de 30 estan infectats per la COVID-19.

Podeu recuperar la notícia per fragments a l’enllaç o podeu escoltar l’entrevista íntegra al següent arxiu.