Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Inma Puig: “Ara és el moment de les emocions”

Ràdio Palafrugell

Avui dijous 21 de maig a les 15h tindrà lloc una nova activitat organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). En concret, es realitzarà una conferència enfocada a la gestió de les emocions, que tindrà com a protagonista a la psicòloga clínica, Inma Puig.

L’experta en formació, investigació i desenvolupament d’equips ha tractat amb tota classe d’empreses i seleccions esportives d’alt rendiment com ara el F.C. Barcelona. Una competència avalada pels més de 35 anys d’experiència professional, que li ha permès divulgar el seu coneixement com assessora a través de conferències i publicacions com ara “La Revolución Emocional”. Així mateix, també ha exercit de professora en assignatures relacionades amb el comportament humà.

Així doncs, tot i la dificultat de transmetre un missatge apte per tothom, la conferenciant utilitzarà la seva experiència professional per justificar les respostes emocionals sorgides en moments d’incertesa. Una reflexió que, per altra banda, ajudarà a empatitzar amb els altres malgrat no compartir les mateixes emocions.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: