Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Gemma Garcia de la llibreria Vitel·la: “Seguirem la línia de La Mediterrània”

Rubén Herranz Vieito

Divendres passat donàvem a conèixer que la Llibreria Mediterrània de Palafrugell reobriria les seves portes. A més, explicàvem que ho faria sota el nom de Llibreria Vitel·la Espai Fòrum. En aquest sentit des de Ràdio Palafrugell ens hem posat en contacte amb la Gemma Garcia, responsable de la Llibreria Vitel·la de l’Escala. Una notícia que es va donar a conèixer coincidint amb el Dia de les Llibreries.

Després de 30 anys la Llibreria Mediterrània anunciava que a finals de setembre baixava la persiana per manca de relleu generacional. Menys de dos mesos després ha arribat la notícia que molts palafrugellencs i persones de la comarca esperaven. S’havia trobat algú que volgués reempendre el projecte que havien tirat endavant en Joan Aliu i l’Adela. En aquest sentit, la llibreria Vitel·la agafava el relleu de la Mediterrània. Així, Gemma Garcia destaca que van haver-hi 3 factors claus que els van fer tirar endavant.

 

Malgrat que la notícia es va donar a conèixer la setmana passada, no serà fins el mes de març en que la Llibreria Vitel·la Espai Fórum de Palafrugell obrirà les seves portes. Això, segons explica Gemma Garcia es deu al fet que necessiten un temps per acabar de definir el projecte.

 

No obstant això, el que sí ha volgut deixar clar la responsable de Vitel·la edicions és que continuaran la línia que havia portat els darrers anys La Mediterrània.

 

En aquest sentit, la Gemma Garcia ha admès que quan reobrin tindran un xic de pressió per tota les expectatives que s’han creat entorn a la notícia. Tot i que, ha remarcat que els hi agraden els reptes i que com moltes altres llibreries estan avesats a no tenir les coses fàcils.

Recupereu l’entrevista íntegra amb Gemma Garcia de la llibreria Vitel·la al següent arxiu