Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entrevista a Josep Salvatella regidor del Museu del Suro

Rubén Herranz Vieito

Amb Josep Salvatella, regidor del Museu del Suro recordem el procés participatiu que l’equipament va engegar el passat mes de desembre. Malgrat que en un principi estava previst que el termini de participació finalitzés el 31 de gener, han decidit allargar unes setmanes més per donar l’oportunitat a més persones.

D’altra banda, també hem comentat quan està previst l’inici de la primera fase de la nova museografia del Museu del Suro. El regidor ha destacat que encara no hi ha data, però s’ha mostrat optimista de poder-la donar en breu.L’execució de la 1a fase de la nova museografia del Museu del Suro tindrà un cost total de 640.000 euros. La meitat d’aquest cost està subvencionat a través de Fons Feder. La resta va a càrrec de la Generalitat i la Diputació de Girona.

A l’espera de rebre notícies de la Diputació, l’equipament té en marxa un procés participatiu. A través d’una enquesta anomenada Del Museu del Suro… què en penses? Què en vols? es vol saber l’opinió ciutadana al voltant del museu. A més, també servirà per saber cap a quines línies de futur pot encaminar-se l’equipament. Un procés que arriba en el moment oportú.

Així, si voleu escoltar l’entrevista íntegra amb Josep Salvatella, regidor del Museu del Suro, ho podeu fer en el següent arxiu.