Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El nou reglament de l’Oncoswim 2020

La crisi generada per la COVID-19 va ocasionar l’ajornament de la 5a edició de l’Oncoswim, programada pel passat 6 de juny. Tanmateix, des de la Fundació Oncolliga Girona i el CN Radikal Swim s’han organitzat per crear una nova forma de portar a terme l’activitat.

Segons en Lluís Comet, director de l’Oncotrail, la fundació va adaptar una idea provinent d’una cursa de muntanya, per poder oferir una alternativa als equips implicats. Concretament, es tracta d’una participació a l’Oncoswim 2020 de forma virtual, on els participants tenen fins al 6 de juliol per completar els 30km de la prova. En aquest sentit, el recorregut es pot fer de cop o en diferents jornades. Altrament, també es pot escollir entre fer-ho al mar o a la piscina.

A banda de la suspensió d’activitats, la crisi sanitària ha generat mancances econòmiques que dificulten l’objectiu principal de la Fundació Oncolliga Girona. No obstant això, s’han creat alternatives per recaptar més aportacions.  En concret, el donatiu es pot fer mitjançant la inscripció a l’Oncoswim, amb un preu de 15€ o també a través d’una donació a un equip o per lliure. D’altra banda, també han llançat un nou repte, on cada participant ha d’aconseguir 200€ en donacions, a part de fer el recorregut.

Finalment, en Lluís Comet ha parlat sobre les intencions amb l’Oncotrail. Segons el director, s’està treballant per mantenir-ho. Així mateix, també ha avançat que, en una o dues setmanes, es realitzaran xerrades virtuals per aconsellar i resoldre qualsevol dubte als participants.

Per més informació, podeu consultar la notícia penjada a la web de Ràdio Palafrugell a través del següent enllaç.