Current track

Title

Artist

El FC Palafrugell comença amb una derrota a Tordera (2-0)

El primer partit de la temporada del grup 16 de 3a catalana del FC Palafrugell va acabar amb una derrota per 2-0 al camp del Tordera. L’equip del maresme és, conjuntament amb els blanc i negres, un dels rivals que lluitaran per assolir l’ascens.

El partit va començar de cara pels locals que abans de la mitja hora van veure com s’avançaven al marcador. José Manuel Martínez va aprofitar una errada defensiva per inaugurar el lluminós al minut 23 de la primera part. El gol va arribar després d’un servei de porteria que va anar directament a l’àrea del Palafrugell.

Malgrat que l’equip de Raül Coloma ho va seguir intentant, la recompensa de l’empat no va arribar. De fet, el Tordera va sentenciar el partit a pocs minuts pel final. L’entrenador blanc i negre, en declaracions post partit als micròfons d’Alba Cabrera, lamentava que dues errades els hi costessin la derrota

El proper partit del FC Palafrugell serà aquest diumenge a les 16:30h contra l’Hostalric. L’equip de la Selva es va imposar per 2-1 contra el Caldes, un conjunt que prové de 2a catalana. Així doncs, l’equip de Coloma farà bé de no confiar-se per poder sumar els primers 3 punts de la temporada.

Podeu recuperar la retransmissió del partit en el següent arxiu.