Title

Artist

El CH Palafrugell es deixa remuntar pel cuer

Rubén Herranz Vieito

El Corredor-Mató Palafrugell va perdre a casa contra el Voltregà per 2-3. Els detalls van decidir un matx marcat per l’arbitratge i la manca d’encert dels locals amb superioritat numèrica.

Malgrat que el Club Patí Voltregà va començar molt intens des d’un bon inici, el primer gol no va arribar fins a les acaballes del primer període. Així, Pol Gallifa va aprofitar una falta directa per anotar el primer dels visitants. Amb el resultat de 0-1 els dos conjunts van enfilar el camí cap als vestidors.

Tot i el cop anímic, el CH Palafrugell va sortir amb més força a la segona part. En aquest sentit, les indicacions tàctiques van permetre als blanc i negre crear més perill sobre el cuer de l’OK Lliga. Així, quan faltaven 15 minuts al marcador Borja Ramon va posar l’empat al marcador. Només un minut després anotaria Marc Figa de falta directe per confirmar la remuntada dels locals.

L’alegria va durar poc, i és que a menys de 10 minuts pel final el Voltregà posaria la igualada al marcador gràcies a una falta directa. Després del 2 a 2 el partit es podia decantar cap a qualsevol dels dos costats. Malaurdament, una jugada ràpida al contraatac de Josep Maria Ordeig va sentenciar el matx a 30 segons del final. Ordeig amb una gran definició va donar els tres punts per l’equip osonenc amb una vaselina espectacular sobre el cap de Linu.

Podeu recuperar la transmissió del partit de Jordi Badosa i  Francesc Solés en el següent arxiu d’àudio.