Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dubtes sobre la disputa de l’Oncotrail 2020

Ràdio Palafrugell

A cinc mesos de disputar-se l’Oncotrail, els organitzadors es preparen per a un possible ajornament de la prova, la qual queda supeditada a la situació actual. El seu director, Lluís Comet, té previst tirar endavant la celebració de la 8a edició. Això no obstant, també contempla la varietat d’escenaris que poden succeir per tal de poder aportar-hi solucions o alternatives.

Tal com explica el director, en cas que no es pogués celebrar aquest any, l’acte s’ajornaria pel 2021, com ja ho han fet amb Oncoswim i Oncoesquino. Altrament, la gent que ja estigués apuntada, mantindria la seva inscripció i la donació realitzada. Tanmateix, en Lluís es manté animat gràcies a la celebració d’altres proves multitudinàries en les mateixes dates; la qual cosa significaria que l’Oncotrail també es podria realitzar.

Un altre aspecte que preocupa, sobretot, als participants és el possible descens de donacions; una recaptació que provenia de la realització d’activitats -que ara no es poden fer- i de la generositat dels comerços, ara afectats pel confinament. En aquest cas, tot i mantenir la quantitat fixada de moment, el director afirma tenir previst modificar-la.

En darrer terme, en Lluís Comet agraeix la gran demanda de sol·licituds, moltes de les quals encara es troben en llista d’espera tot i haver augmentat la participació a 300 equips.

Per poder escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: