Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


De l’arbre al tap i del tap a taula

Rubén Herranz

De l’arbre al tap i del tap a taula és una activitat que consisteix en una demostració de pela de suro a Llofriu, un esmorzar de peladors al Museu del Suro amb visita guiada i una degustació de vins Denominació d’Origen Empordà.

La Laura Requena, del Museu del Suro dona els detalls d’aquesta activitat a Ràdio Palafrugell. Primer de tot, la Laura ha explicat que l’activitat comença amb una visita al bosc de Llofriu per fer l’extracció del suro. A continuació es passaria a fer un esmorzar temàtic i una visita cultural guiada al Museu del Suro. Per acabar, l’activitat finalitzrà amb una degustació de vins de la DO Empordà.

D’altra banda, s’ha de destacar que a més de Palafrugell aquesta és una activitat que també es fa a Cassà de la Selva. De l’arbre al tap i del tap a la taula té lloc els dissabte a Cassà i els diumenges a Palafrugell.

A més a més, aquesta és una activitat que s’allargarà fins a mitjans de juliol. En aquest sentit, si voleu més informació ho podeu fer trucant al 972.30.78.25 o a la web del Museu del Suro.

De l'arbre al tap i del tap a taula