Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cristina Lora, professora del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics

Rubén Herranz Vieito

Conversem amb la Cristina Lora, professora del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics. Aquesta nova formació s’impartirà a l’Institut Baix Empordà el curs vinent i en bona part, gràcies a la Cristina. Després d’un any lluitant perquè el municipi pogués obtenir aquests estudis, finalment aquesta setmana hem conegut que a partir del curs 2020-2021, Palafrugell serà l’únic municipi del Baix Empordà en oferir aquesta formació. Un fet que reforça la imatge de Palafrugell com a eix central de l’educació turística.

Així, es podran impartir aquests estudis en una població i comarca eminentment turística com és la de Palafrugell i la comarca a la qual pertany: el Baix Empordà. Amb el nou cicle podrà donar resposta a la demanda creixent de professionals qualificats per als allotjaments de la zona. A més, també s’ofereix l’oportunitat als estudiants de la comarca, de poder continuar els seus estudis de turisme prop de casa. Aixíd doncs, no hauran de desplaçar-se a Girona, Lloret o Figueres, que són les tres ciutats que compten amb altres estudis de CFGS en Turisme.

La Cristina Lora, professora del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics ha recordat que es poden posar en contacte amb ell per a més informació. Els i les interessades ho podeu fer per correu electrònic a l’adreça allotjamentturistic@gmail.com.

Podeu recuperar la notícia dels nous estudis de turisme que tindrà Palafrugell a l’enllaç. D’altra banda, a continuació us oferim l’entrevista íntegra amb la Cristina Lora.