Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Com ha afectat el confinament al Bisbat de Girona?

Ràdio Palafrugell

A través de la secció matinal de Ràdio Palafrugell, el bisbe de Girona, Monsenyor Francesc Pardo, ha aportat el seu punt de vista sobre la situació tan complexa que s’està vivint. El portaveu del Bisbat, s’ha enfocat en els serveis que es poden anar fent i en la gran labor solidària.

Arran del confinament, els serveis centrals han de romandre tancats fins a nou avís. No obstant això, el bisbe confirma que algunes esglésies més centrals mantenen obertes les seves portes durant una estona. En aquest sentit, es fa per poder facilitar el contacte telefònic i poder resoldre qualsevol dubte.

Així mateix, tot i l’absència de fidels en certes celebracions, es pot mantenir la comunicació a través de trucades o del contingut d’internet. Una tasca molt important en aquests moments, sobretot per aquells que tenen familiars malalts o difunts.

D’altra banda, el bisbe recalca l’augment d’atenció social que s’ha generat aquests dies. En concret, agraeix a Càritas i a tots els serveis que responen a la gran demanda d’ajudes percebudes. També celebra la gran solidaritat de la gent jove, la qual s’ofereix a ajudar en el transport d’aliments i en el reforç escolar.

En darrer terme, el senyor Pardo convida a fer una reflexió sobre tots aquells aspectes positius que han anat sorgint. Altrament, també fa una crida al manteniment de la serenor i l’esperança.

Per escoltar l’entrevista sencera cliqueu al següent enllaç: