Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


4t Premi de conte curt Es Còdol

Rubén Herranz

L’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC) convoca el 4t premi de conte curt Es Còdol. La presidenta de l’AVAC, Lluïsa Bonal, ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per parlar del conte curt Es Còdol. Enguany se celebra la 4a edició d’aquest premi que compta amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla i H10 Hotels.

Un dels requisits per poder prendre part d’aquest concurs és el fet que han de ser obres inèdites. Malgrat que la temàtica és lliure, sí que hi ha limitacions respecte l’extensió. D’una banda ha de tenir un mínim de 2 pàgines i un màxim de 4.

La convocatòria està oberta des de mitjans del mes de febrer i es poden continuar presentant originals fins el 30 de juny. En aquest sentit, aquests es poden presentar directament a l’AVAC, per correr electrònic: avac@calelladepalafrugell.cat. D’una forma més tradicional, també es poden enviar per correu postal.

En aquesta 4a edició el jurat estarà format per Mar Bosch, Josep Maria Fonalleres, Núria Martí i Guillem Terribas. D’altra banda, Miquel Esteba actuarà com a secretari, però sense influència en les votacions.

Per últim, el guanyador del premi se sabrà el dia 7 de setembre i el primer premi rebrà 300 euros i el finalista 100. A més, les obres premiades seran publicades a la revista Es Còdol.

Guanyadors del premi de conte curt Es Còdol

En les tres edicions anteriors els guanyadors han estat:

  • A l’any 2016: Xavier Tobajas Brú per Sor Vincenza. La finalista, en aquesta ocasió, va ser Marta Gallart Alsina per Mapna (Maria).
  • L’any 2017: Rosa Sans Cesari per No miris al mar. L’obra finalista va ser Les percepcions de la Dora, de Maria Mur Marco.
  • Per últim, l’any passat el conte guanyador va ser Un cel blavíssim, sense núvols, de Sònia Sureda Baró. La finalista va ser Pilar Francès Àvila per Un dolç retrobament.

Podeu trobar més informació entrant a les bases del premi de conte curt Es Còdol.