Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Per una Festa Major de Palafrugell segura

Escrit per a 19 de juliol de 2019

  • La Policia Local de Palafrugell fa una crida a la responsabilitat per guadir de la Festa Major de forma segura
  • David Puertas, cap de la Policia Local explica el dispositiu que farà el cos durant aquest cap de setmana

La Policia Local de Palafrugell fa una crida a la responsabilitat per gaudir d’una Festa Major de Palafrugell segura. David Puertas, cap del cos ha explicat quin dispositiu s’ha preparat per tal de fer front aquest llarg cap de setmana.

El dispositiu de seguretat i de circulació de la Policia Local ja es va començar a pensar un cop finalitzada de la Cantada d’Havaneres de Calella. En aquest sentit, l’arribada de l’estiu fa que la població de Palafrugell es multipliqui i, per tant, també ho fa la feina del cos. Per David Puertas, el més important és que la seva presència passi el més desapercebuda possible.

A més, coincidint amb aquestes dates, Puertas ha recordat que paral·lelament també es duen a terme controls d’alcoholèmia i de drogues.

Així, el cap de al Policia Local també ha volgut fer una crida a la conscienciació de les persones per tal de viure una Festa Major de Palafrugell segura. És a dir, amb els mínims incidents possibles.

D’altra banda, cal recordar que per primera vegada els agents que cobreixin la Festa Major disposaran de càmeres corporals i una pistola elèctrica Tasser. Aquestes eines han d’ajudar a oferir un millor servei i augmentar la seguretat, tant dels agents com de la població.

Molèsties als nuclis de platja

D’altra banda, coincidint amb l’arribada de l’estiu, els indrets que noten més l’augment de persones són els nuclis de platja. En aquest sentit, una de les principals queixes dels i les veïnes és el xivarri que alguns d’aquests nouvinguts provoquen a hores inadequades. Una usuària de Twitter denunciava el següent fet

Tweet en el que es denuncia el xivarri que hi ha a Calella de Palafrugell a primera hora del matí

Preguntat per això, David Puertas, remarca la dificultat de fer front aquests grups de persones que provoquen molèsties als residents. No obstant això, remarca que des de fa dues setmanes tenen a dues patrulles intentant controlar aquests fets.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *