Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell Gent Gran acollirà malalts per coronavirus

Escrit per a 28 de Març de 2020

  • S’ubicaran a la segona planta de la residència i tindrà capacitat fins a 30 persones.
  • El balanç actual és de 2 morts, 3 positius i 5 a l’espera de rebre resultats.

Segons informen des dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, la residència Palafrugell Gent Gran acollirà malalts per coronavirus. Així ho ha avançat el Diari de Girona. En concret, serà la segona planta de l’edifici que té una capacitat per a 30 persones. Per fer-ho possible, el centre traslladarà els 19 usuaris que hi resideixen a l’hotel La Vostra Llar de Palamós.

La informació que s’ha publicat especifica que només s’han traslladat les persones més autònomes i els que no presenten cap símptoma respiratori. Per la seva banda, l’hotel palamosí s’ha transformat i equipat amb tot el material necessari per acollir aquestes persones. Així, s’hi prestaran serveis professionals d’assistència mèdica, que es farà des de l’atenció primària. A més de serveis de rehabilitació i terapeutes, així com, els serveis d’infermeria i d’auxiliars d’infermeria. D’altra banda, també s’oferiran els serveis necessaris d’alimentació, bugaderia, neteja i gestió de residus que prestarà l’empresa especialitzada del grup SSIBE, Emporhotel.

Dos mort i tres positius a la residència

Aquesta setmana hem conegut la mort de dos usuaris de la residència Palafrugell Gent Gran. L’actualitzacio de les dades aquest durant aquest dissabte ha deixat tre positius més per la COVID-19. A més, hi ha 5 persones resten pendents de rebre els resultats.

D’altra banda, el SSIBE també informa que a l’Hospital de Palamós hi ha ingressades 18 persones amb coronavirus i que 14 més estan pendents dels resultats dels tests.

Per últim, respecte els professionals, hi ha 30 casos confirmats i 72 segueixen aïllats a saber si son positius.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *