Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell adoptarà mesures econòmiques davant del coronavirus

Escrit per el 18 de Març de 2020

  • No cobrar la taxa d’ocupació de via pública és una de les noves mesures que s’acordarà, segons avança l’alcalde Josep Piferrer a Ràdio Palafrugell.

L’Ajuntament de Palafrugell adoptarà aquesta setmana tot un seguit de mesures econòmiques davant del coronavirus. Aquestes volen reduir l’impacte econòmic que està tenint i tindrà entre els seus ciutadans l’actual situació d’emergència respecte el COVID-19.

L’Equip de Govern considera que l’actual situació de crisi pel coronavirus ha d’actuar. Així, per tal de reduir l’impacte econòmic i la pressió tributària tant dels ciutadans com de les empreses del municipi de Palafrugell, el consistori vol fer una passa endavant. Des de l’Ajuntament apostaran per dur a terme tota una sèrie de mesures que vagin en aquesta línia. Així doncs, actuar pel bé dels ciutadans tal i com s’ha fet en d’altres municipis de les comarques gironines.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell avança que una de les mesures que s’aplicaran serà no cobrar la taxa d’ocupació de la via pública.

Demà el consistori celebrarà una Junta de Govern en la que tots els regidors portaran les seves propostes. En aquesta reunió, que tot indica que serà virtual, es decidirà el paquet de mesures que Palafrugell adoptarà en clau ecònomica davant del coronavirus.

Zona blava gratuïta

Així, la primera mesura adoptava va ser deixar sense efecte la zona blava del municipi. Des del passat dimarts aquesta és gratuïta fins a nova ordre. La zona blava no està gestionada pel consistori, sinó que ho fa una empresa externa. En aquest sentit, Pau Lladó, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell explica a Ràdio Palafrugell que en situacions com les actuals el contracte ja preveu aquesta mesura.

Així, Lladó assenyala que “en la situació actual la zona blava no té sentit”. D’altra banda, avança que el consistori està madurant noves mesures de caràcter econòmic. Totes elles pensades en els i les ciutadanes de Palafrugell.

Seguirem informant d’aquestes propostes que apliqui l’Ajuntament de Palafrugell de caràcter econòmic per fer front a la crisi del coronavirus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).