Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Objectiu: millorar en seguretat ciutadana

Escrit per a 14 de Febrer de 2020

El passat dimecres, la Policia Local de Palafrugell va realitzar un curs d’intervenció policial amb l’objectiu de millorar en seguretat ciutadana. La formació va reunir a un centenar d’agents de diferents cossos de seguretat.

Durant tot el dia es van tractar més de 100 supòsits pràctics. Es va donar la resposta més adequada basant-se en la llei orgànica 4/2015 de Protecció de la seguretat Ciutadana i el Codi Penal. Així, entre d’altres, es va tractar l’ordre públic, armes i municions o articles pirotècnics i explosius. A més, també es va posar la mirada en les entrades i registres, identificacions i escorcolls, delictes públics, semipúblics i privats.

Aquest curs va estar organitzat per la Policia Local de Palafrugell i el sindicat CSIF. A més, l’empresa dedicada a la formació policial, NETPOL va ser l’encarregada d’impartir la formació.

S’ha de destacar que aquesta formació la van rebre policies de tot Catalunya. Així, hi van assistir un centenar de policies d’arreu del territori. Entre d’altres hi va haver representats de Figueres, Roses, Lloret de Mar, Tàrrega, Cadaqués, Pals, Begur, Sant Cugat del Vallès, Platja d’Aro, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Mossos d’Esquadra i Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint