Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Moció socialista a favor de la igualtat entre homes i dones a les empreses

Escrit per a 20 de Setembre de 2019

  • El portaveu del grup socialista de Palafrugell anuncia que presentaran una moció en el proper ple per lluitar contra la precarietat laboral i a favor de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes a les empreses.

El grup socialista de Palafrugell portarà una moció a favor de la igualtat entre homes i dones a les empreses en el proper ple de l’Ajuntament. El portaveu socialista, Juli Fernández, destaca la necessitat d’un compromís entre les administracions publiques i la societat civil per eradicar les desigualtats a les empreses. A més de garantir un salari mínim que permeti afrontar les despeses bàsiques de les famílies.

En aquesta línia, des del PSC remarquen que “no es pot defensar un model econòmic que no aposti per les igualtats i que faci de la precarietat laboral la seva font de creixement”. També apunten que en aquests moments hi ha molta gent que malgrat treballar no arriba a final de mes. Així com, també volen posar la mirada sobre les contractacions precàries i temporals.

D’altra banda, també apunten als buits que presenten les lleis que aposten per garantir les igualtats d’oportunitats entre els homes i les dones. Així, per exemple, encara hi ha molta feina a fer en relació als llocs de responsabilitat, als salaris i a les condicions de contractació.

Amb tot, amb la moció, el grup socialista busca el compromís de l’ajuntament. Així, volen que en els seus plecs de condicions de contractació d’obres i serveis exteriors s’obligui a les empreses a que no tinguin salaris inferiors a 1.100 euros mensuals. A més, també demanen que tinguin redactats i en aplicació plans d’igualtat entre homes i dones.

El portaveu socialista afirma que l’administració pública ha de liderar la lluita contra la precarietat laboral i a favor de la igualtat d’oportunitats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *