Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 100 préstecs en la reobertura de la Biblioteca

Escrit per a 31 de Maig de 2020

Més de dos mesos després la Biblioteca de Palafrugell va tornar a obrir les seves portes per poder fer préstec de llibres i documents. L’acollida per part de la població ha estat molt positiva. En aquest sentit, en una setmana hi ha hagut més de 100 préstecs i 400 devolucions en la reobertura de la Biblioteca Municipal.

Aquest passat dilluns 25 de maig, en plena Fase 1, la Biblioteca de Palafrugell tornava a oferir el servei de préstec de llibres i documents. Tot i que ha estat una tornada parcial i amb restriccions. Els usuaris han hagut de demanar cita prèvia per encarregar els llibres o documents que els hi han fet falta. En cap moment s’ha pogut entrar dins l’equipament ja que els llibres s’han lliurat pel carrer Botines. Malgrat aquest canvis, en aquesta primera setmana s’han fet més de 100 préstecs en la reobertura de la Biblioteca. D’altra banda, tot i que s’havia allargat el període de retorn dels llibres que s’havien agafat abans de l’Estat d’Alarma fins al juliol, s’han retornat més de 400 llibres i documents.

Per tancar aquesta setmana de retorn parcial de l’activitat, la Biblioteca Municipal ha estat una de les escollides per Televisió de Catalunya per fer recomanacions literàries. Així, els usuaris del servei, des de Calella de Palafrugell han recomanat lectures en castellà.

Canvis amb la Fase 2

A partir d’aquest dilluns 1 de juny la regió sanitària de Girona entrarà a la Fase 2. Podeu veure tots els canvis que representa la nova fase a l’enllaç. Per a la Biblioteca aquest canvi de fase també suposarà una passa més cap a la normalitat. En aquest sentit, malgrat que s’haurà de continuar fent préstecs amb cita prèvia, l’atenció podrà ser dins l’equipament. D’altra banda, també es permet fer consulta a sala, però només de documents exclosos del préstec.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *