Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Llet Nostra dona prop de 600 litres de llet a Càritas Palafrugell

Escrit per a 14 de Maig de 2020

  • Nova mostra de solidaritat envers el Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell.
  • A més, dels gairebé 600 litres de llet, també han donat 200 productes làctics que elabora la cooperativa.

Jordi Riembau, director de Llet Nostra explica a Ràdio Palafrugell que després de setmanes de donatius a centres hospitalaris, ara es volen centrar en aquelles entitats que ajuden a les persones més vulnerables. En aquest sentit, Llet Nostra ha donat uns 600 litres de llet a Càritas Palafrugell.

La cooperativa Llet Nostra de forma recurrent ja feia donatius de productes al Banc d’Aliments. L’esclat de la crisi sanitària, però, els va fer focalitzar-se en ajudar als hospitals i als professionals de salut. Jordi Riembau, director de la cooperativa remarca que amb l’estabilització de la situació als centres de salut, han optat per ajudar a entitats socials.

Bona part dels ramaders de les comarques gironines es troben al Baix Empordà. A la comarca, com recorda Riembau, Llet Nostra hi té una de les seves seus. En aquest sentit, remarca que les donacions s’han fet en zones de major influència de la cooperativa.

En aquesta ocasió, s’ha fet un donatiu d’uns 600 litres de llet i 200 productes làctics que elabora la marca. Uns productes que repartiran entre les famílies del Centre de Distribució d’Aliments.

Jordi Riembau destaca que totes les donacions es fan nom de la cooperativa, però que són els ramaders de cada zona els que les fan.

Llet Nostra dona 600 litres de llet a Càritas Palafrugell
A l’esquerra Jordi Riembau, director de Llet Nostra i a la dreta Marissa Grassot responsable de Càritas Palafrugell. La resta són voluntaris del Centre de Distribució d’Aliments.

Més llet, però menys productes elaborats

La situació generada pel coronavirus té dues cares per Llet Nostra. Així com les vendes de llet han augmentat, pel fet de ser un producte de primera necessitat, no ha passat el mateix amb els productes làctics que elaboren.

D’altra banda, a nivell organitzatiu, la COVID-19 no ha permès fer la renovació de la junta prevista per finals d’abril. Així, han hagut de prorrogar el mandat de la junta anterior fins que es pugui celebrar l’assemblea general. .

Al següent arxiu podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Jordi Riembau, director de Llet Nostra on explica els detalls de la donació de prop de 600 litres de llet a Càritas Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *