Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Horta d’en Fina s’enllestirà a finals de mes

Escrit per a 17 de Juliol de 2019

  • El regidor d’Obra Pública, Lluís Ros ho avança a Ràdio Palafrugell
  • Els carrers Cervantes i Progrés no s’acabaran fins a finals de setembre

Des del mes d’abril els carrers Cervantes, Progrés i Horta d’en Fina estan en obres. Fet que ha provocat diversos canvis de sentit de circulació, provocant més d’un maldecap als conductors. Tot i que, tot apunta a que en les properes setmanes se solucionarà algun d’aquests problemes. En aquest sentit, l’Horta d’en Fina s’enllestirà a finals de mes, segons avança Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell.

Primer de tot, Lluís Ros ha comentat l’estat en que es troben els carrers Cervantes i Progrés. Al voltant del Cervantes, Ros ha remarcat que ja es troba en un estat avançat, en la que s’està col·locant el paviment.

Malgrat l’estat avançat del primer tram del carrer Cervantes (entre Botines i Progrés), encara falta per fer el tall que hi ha davant de l’entrada de l’Ajuntament. Per això, Lluís Ros ha remarcat que per acabar les obres d’aquests dos carrers s’haurà d’esperar passat l’estiu.

l'Horta d'en Fina s'enllestirà a finals de mes
En el primer tram del carrer Cervantes ja s’hi està col·locant el paviment

D’altra banda, enmig d’aquests dos carrers hi ha l’espai de Can Genís, un equipament que s’ha reforçat del tot. En aquest sentit, el regidor d’Obra Pública ha detallat que ja s’ha fet entrega de les claus a l’àrea de Joventut perquè s’hi tornin a instal·lar.

L’Horta d’en Fina a punt

Per últim, uns dels carrers que ha donat més maldecaps, en temes de circulació ha estat l’Horta d’en Fina. La remodelació d’aquest carrer ha fet canviar el sentit d’altres carrers adjacents per accedir al centre de Palafrugell. No obstant això, Ros ha avançat que l’Horta d’en Fina s’enllestirà a finals de mes.

Així doncs, a finals del mes de juliol s’obrirà el carrer Horta d’en Fina. Un carrer que, com els Cervantes i Progrés, milloraran l’accessibilitat dels vianants al centre de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *