Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Horta d’en Fina obert al trànsit

Escrit per a 6 d'Agost de 2019

  • Aquest dimecres després de més de 4 mesos d’obres es podrà tornar a circular pel carrer Horta d’en Fina

El 25 de març de 2019 es van iniciar les obres del carrer Horta d’en Fina. Demà dimecres, més de 4 mesos després l’Horta d’en Fina estarà obert al trànsit. Així, amb la reobertura d’aquest carrer s’haurien de solucionar alguns dels problemes de mobilitat del centre de Palafrugell. Lluís Ros ha avançat a Ràdio Palafrugell que hi haurà alguns canvis del sentit de la circulació.

Més de 4 mesos després el carrer Horta d’en Fina es reobrirà a la circulació. En les darreres setmanes s’han acabat els últims detalls per tal que es pugui circular de nou. Això sí, s’ha de tenir en compte que hi hagut un canvi de circulació que correspon al carrer del Vilar. Així ho explica a Ràdio Palafrugell Lluís Ros, regidor d’Obra Pública.

Un canvi de sentit que s’ha fet a petició dels veïns i veïnes de la zona. Ros apunta, però, que després de la demanda dels residents es va fer una inspecció tècnica per valorar si s’havia de fer el canvi.

Pel que fa referència a les actuacions dutes a terme, el regidor d’Obra Pública ha volgut tornar a posar el focus sobre l’augment de seguretat que suposarà pels vianants.

Així doncs, demà pels volts de les 10h l’Horta d’en Fina estarà obert al trànsit més de 4 mesos després del tancament del carrer.

Carrer Horta d'en Fina obert al trànsit
Fotografia: Ajuntament de Palafrugell

Opinions dels lectors
  1. Jordi   On   6 d'Agost de 2019 at 15:13

    Com a veï d’aquest carrer i després de decades de no poder circular per les voreres amb el cotxet de la mainada, el carret de la compra i amb la sogra amb la cadira de rodes, volem agraïr a l’ajuntament que hagi realitzat aquesta obra tant necessària, així com haver retornat el carrer Vilar el seu sentit lògic i original de pujada. Ara només esperem que els que hi circulin ho facin de manera cívica i no calgui instalar mesures disuasories. Moltes gràcies.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *