Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Garnatxa guanya el 57 Carroussel Costa Brava

Escrit per a 10 de Juny de 2019

  • Dins de l’apartat de colles inèdites, la colla La Garnaxtxa amb Somnis foscos, l’home del sac s’ha emportat el 1r premi
  • El 2n premis ha estat per Els Incorrectes i el 3r pels EKSI

La colla Garnatxa guanya el 57 Carroussel Costa Brava entre les 7 colles inèdites per Somnis foscos, l’home del sac . D’altra banda, el 2n premi ha estat per la colla Els Incorrectes per Timcorrecte . Ha completat el “podi”, els EKSI amb Quin malson!

D’altra banda, la resta de posicions han quedat repartides de la següent manera:

  • 4t premi: colla Imaginació per Tribu, això és Àfrica… o no?
  • 5è premi: colla Els Trompats per MANIfest #NoCallarem
  • 6è premi : colla Confetti per Bon dia… Benvinguts a la vila dels Confetis
  • 7è premi: colla Dàlmates per Dalmacoco

Enguany, han participat al Carroussel Costa Brava un total de 33 colles. Entre elles hi ha les d’animació, les comparses i les carrosses participants.

Resta de premiats del Carroussel Costa Brava

Pel que fa referència a les comparses inèdites el primer premi ha estat per la colla The Queens de Palafrugell amb “Dracarys”; mentre el segon premi ha estat per la colla Asociación Latina de Palafrugell, amb “Baile Folclore TINKU”; en tercer lloc, la colla Imparables de Palafrugell amb “Rock star” i en quart lloc, la colla Els Gentils de Mont-ras, amb “Retorn a les cavernes”.

D’altra banda, entre les tres comparses no inèdites que han desfilat, s’ha endut el primer premi la colla Els Gínjols d’en Bas (Sant Esteve d’en Bas) amb la comparsa “Meravella marina”. A l’apartat de carrosses no inèdites, han pres part a la desfilada 11 carrosses, sent la guanyadora la colla Esplai Carnavalístic dels Monjos (Santa Margarida i Els Monjos) amb la carrossa “25 anys “fent el pavo””.

A més a més, pels carrers de Palafrugell també han desfilat 7 grups d’animació fora de concurs.

Accèssits carrosses inèdites

Accèssit carrosses inèdites a la millor comparsa per a “Quin malson!”  –  Colla EKSI!!!  (Palafrugell)

Accèssit carrosses inèdites als millors efectes especials per a “Tribu, això és Àfrica… o no?”  – Colla Imaginació (Palafrugell)

Accèssit carrosses inèdites a la millor originalitat i representació per a “MANIfest #NOCALLAREM” – Colla Els Trompats (Palafrugell)

Accèssit carrosses inèdites a lliure elecció del jurat a la gresca i animació per a “MANIfest #NOCALLAREM” – Colla Els Trompats (Palafrugell).

Per últim, l’accèssit carrosses inèdites al millor vestuari ha quedat desert.

D’altra banda, els accèssits comparses inèdites al millor vestuari i maquillatge, a la millor coreografia i posada en escena, i al millor efecte global, se’ls ha endut “Dracarys” de la colla The Queens.

Així doncs, la Garnatxa guanya el 57 Carroussel Costa Brava. Per últim, podeu trobar una galeria d’imatges de les 7 carrosses inèdites que han participat enguany al Carroussel Costa Brava.

D’altra banda, també podeu consultar l’acta del jurat amb els resultats de les votacions.

Colla Garnatxa. Guanyadora del 57 Carroussel Costa Brava
Carrossa de La Garnatxa amb Somnis foscos, l’home del sac

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *