Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La deixalleria de Palafrugell oberta per a professionals

Escrit per el 18 d'Abril de 2020

  • L’aixecament del confinament per a treballadors no essencials ha fet que la deixalleria municipal de Palafrugell obri per a empreses i autònoms.

Després d’estar tancada durant 4 setmanes, la deixalleria de Palafrugell torna a estar oberta, això sí, només per a professionals. Aquest passat dimarts ha reobert, parcialment per donar servei a empreses i autònoms que han tornat a treballar.

Jaume Palahí, regidor de Via Pública i Urbanisme de l’Ajuntament de Palafrugell ha explicat que amb l’aixecament parcial del confinament ha cregut convenient reobrir aquest servei. No obstant això amb un horari diferent i només per a professionals que hagin tornat a treballar.

Així, l’horari de la deixalleria és de 8 del matí a 6 de la tarda, de dilluns a divendres. També reobrirà els dissabtes de 9 del matí a 6 de la tarda. Per tant doncs, només s’escurça l’horari pel vespre, ja que habitualment el servei s’oferia fins a les 9 de la nit. Palahí apunta a que han volgut fer-ho així per facilitar a les empreses i autònoms que puguin fer servir la deixalleria.

Segueix la desinfecció de carrers i contenidors

Com van comentar amb la cap d’àrea de Medi Ambient, Rut Palomeque, la davallada de recollida de residus en l’àmbit comercial i des restauració ha servit per destinar recursos a la desinfecció de carrers i contenidors. Jaume Palahí destaca que això ha fet que hi hagi menys brutícia al municipi.

Amb tot, en aquesta conversa de Rafel Corbí amb Jaume Palahí, s’ha centrat en el fet que la deixalleria de Palafrugell torna a estar oberta per als professionals. De moment, la resta de ciutadans particulars no hi podran accedir. No obstant això, es manté el servei de recollida concertada de trastos vells, per bé que es recomana sol·licitar-lo en cas de necessitat real i inajornable.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).