Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernández: “Tenim un govern descoordinat”

Escrit per a 23 de Desembre de 2019

  • El portaveu socialista també creu que el govern té una visió de Palafrugell com erràtica.

Darrera de les converses amb tots els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament de Palafrugell. Avui hem tingut als estudis de Ràdio Palafrugell a Juli Fernández. Amb el candidat socialista hem fet balanç d’aquests 6 mesos d’ençà de les eleccions municipals. A més, també ha volgut posar la mirada en l’actual equip que lidera el consistori. En aquest sentit, per Juli Fernández “tenim un govern descoordinat”.

Primer de tot, recordant les passades eleccions del 26 de maig, Juli Fernández ha fet balanç de com va encaixar el fet d’haver de tornar a estar a l’oposició. Malgrat que el PSC va vèncer unes municipals per 4a vegada consecutiva, de nou, Fernández quedava relegat a l’oposició.

D’altra banda, al voltant del govern que va sortir-ne, per Juli Fernández “tenim un govern descoordinat”. Ho justifica pels imputs que li arriben des de les entitats i el propi entorn del govern.

Els barris els gran abandonats

Seguint la línia de destacar les mancances de l’equip de govern, el portaveu socialista ha destacat “la mirada erràtica del municipi que té el govern”. En aquest sentit, ha remarcat que no tot passa als nuclis de platja i a plaça Nova. Així, per Fernández els barris són els gran oblidats d’aquest govern de Palafrugell.

D’altra banda, el líder socialista palafrugellenc també ha posat la mirada al voltant de la creació de la nova àrea de Qualitat Urbana. Una decisió que no veu del tot clara, ja que ell hagués apostat per fer una gran àrea conjunta de Serveis i Residus en comptes de dividir-la en tres parts.

A més, també ha volgut alertar sobre el perill que la remodelació de l’Avinguda Espanya estigui supeditada a les Inversions Financerament Sostenibles.

Per últim, Juli Fernández també ha posat la mirada sobre la situació del comerç local. Malgrat reconèixer la gran tasca d’Oohxigen, ha apuntat que el govern ha de liderar el comerç.

Podeu escoltar la conversa íntegra amb Juli Fernández al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *