Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fernández podria renunciar a l’alcaldia de Palafrugell

Escrit per a 6 de Juny de 2019

  • El candidat socialista no es marca cap línia vermella
  • El principal objectiu de Juli Fernández és que ERC no governi 4 anys més a Palafrugell

El candidat socialista, Juli Fernández podria renunciar a l’alcaldia de Palafrugell per evitar un govern liderat per Josep Piferrer. Ahir dimecres va tenir nous contactes amb Som Gent del Poble per mirar de “fer un govern obert, transversal i amb experiència, per evitar quatre anys de govern d’ERC”.

En aquest sentit, la preferència de Fernández és buscar un govern amb la candidatura de Som Gent del Poble. Buscant l’acord amb el partit de Joan Vigas es vol aconseguir “recuperar el lideratge perdut a Palafrugell els dos últims anys de govern d’ERC i CIU”. Així ho explica Juli Fernández a Ràdio Palafrugell

L’alcaldia en segon pla

En aquesta mateixa línia, la prioritat del candidat és aconseguir que ERC no governi en els propers 4 anys. Segons Fernández, perquè “la seva gestió ha sigut nefasta pel municipi i a més pot comportar la pèrdua del lideratge local de forma irreversible”. Per aconseguir aquest objectiu, el socialista no posa cap línia vermella, la seva prioritat és un govern sòlid i preparat per Palafrugell. En aquest sentit, Juli Fernández podria renunciar a l’alcaldia de Palafrugell

Per últim, Juli Fernández ha lamentat la manca de lectura crítica dels resultats d’ERC a Palafrugell. A més de qualificar-la de tenir una actitud de certa prepotència per part de Josep Piferrer. El candidat socialista ho justifica destacant que “des del primer dia ja dona per fet el pacte i que ell serà l’alcalde”. En aquest sentit, el candidat ERC admetia que les negociacions amb SGdP avançaven. A més, també es marcava dijous com a data límit per arribar a un pacte de govern amb el partit de Joan Vigas.

Així doncs, s’espera una setmana llarga de negociacions, abans del 15 de juny, a no ser que ERC i SGdP arribin a un acord abans.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *