Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer: “Treballem per un Palafrugell millor”

Escrit per a 19 de Desembre de 2019

  • L’alcalde de Palafrugell fa balanç d’aquests 6 mesos. S’ha mostrat convençut “que l’equip de govern donarà bons fruits, tot i que necessitem temps”.

Penúltima entrevista de la ronda de contactes amb els grups municipals de l’Ajuntament de Palafrugell. Avui ha estat el torn de l’alcalde i portaveu d’Esquerra Republicana Palafrugell. Josep Piferrer remarca que “treballem per un Palafrugell millor”.

Josep Piferrer ha explicat que aquests 6 mesos han servit per sincronitzar les idees dels 3 partits que formen el govern. No obstant això, ha remarcat que segueixen la mateixa línia de treball dels darrers dos anys de mandat.

En aquest sentit ha explicat que “treballem per un Palafrugell millor” i s’ha mostrar convençut d’aconseguir-ho. Principalment perquè bona part de l’equip ha estat lligat al teixit associatiu del municipi i coneix la realitat de la vila.

No obstant això, ha reconegut que per veure aquests “bons fruits” es necessita un marge de temps.

El paper de l’oposició

D’altra banda, també ha valorat el paper de l’oposició. Així, segons Josep Piferrer, volen instaurar el missatge que el govern no governa i que hi ha una manca de lideratge. Per això, reclama més concreció a l’oposició, si no, “és que potser no hi ha tantes coses a criticar“.

Per últim, respecte a l’oposició, no ha tancat del tot la porta a Palafrugell en Comú. Malgrat reconèixer que seria complicat, no ha descartat sumar gent un cop Alfons Rius s’hagi assentat en la dinàmica del consistori.

A més, Josep Piferrer també ha posat la mirada en d’altres temes. Així, ha admès que no estan satisfets amb el que s’ha assolit en matèria de residus i neteja viària. En aquest sentit, ha justificat la creació de la nova àrea de Via Pública.

D’altra banda, també s’ha parlat de moiblitat i d’obres. Piferrer ha explicat que en el primer tram d’aquest mandat centraran els esforços en iniciar el desdoblament de l’Avinguda Espanya. Podeu recuperar l’entrevista íntegra en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *