Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer reelegit alcalde de Palafrugell

Escrit per a 15 de juny de 2019

  • Als 7 vots favorables d’ERC se li han de sumar els 3 de Som Gent del Poble i els 2 de Junts per Catalunya
  • L’alcaldia quedarà repartida. 3 anys per Piferrer i 1 per Joan Vigas (SGdP)

Malgrat no fer-se oficial el pacte entre les forces sobiranistes de l’Ajuntament de Palafrugell, Josep Piferrer ha estat reelegit alcalde de Palafrugell. Aquest pacte no representa cap sorpresa i és que les tres formacions van oficialitzar un preacord dimarts.

El candidat d’Esquerra Republicana, i que els dos darrers anys ha estat alcalde de Palafrugell, ha estat escollit de nou com a batlle palafrugellenc. A més dels 7 vots favorables de la seva formació, se li han sumat els 3 de Som Gent del Poble i els 2 de Junts per Catalunya.

En aquest sentit, el recolzament d’aquestes dues formacions no serà gratuït. D’una banda, Som Gent del Poble ha aconseguit un pacte perquè el darrer any d’alcaldia sigui per a Joan Vigas. A més, també tindran les regidories de Promoció Econòmica (Joan Vigas), Obra Pública (Lluís Ros) i Esports (Isidre Tenas).

D’altra banda, encara queden serrells per tancar en l’acord amb la llista de Josep Salvatella, com avançava el diari El Punt Avui. No obstant això, el candidat de JuntsxCat ha deixat entreveure que formaran part del govern.

Així doncs, Josep Piferrer ha estat reelegit alcalde de Palafrugell amb un total de 12 suports. Per la seva banda, Juli Fernández, candidat del PSC ha obtingut 7 vots. Per últim, el candidat de Ciutadans, Joan Farré s’ha votat a si mateix i Miquel Puig, de Palafrugell en Comú ha votat en blanc.

Aquí trobareu tota la sessió plenària
Josep Piferrer reelegit alcalde de Palafrugell
Josep Piferrer rep la vara de l’alcalde del president de la mesa d’edat, Guillem Genover
Josep Piferrer reelegit alcalde de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *