Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jaume Palahí: “El nou PDU de la Costa Brava és valent”

Escrit per el 4 de Desembre de 2019

  • El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafrugell valora positivament el nou Pla Director d’Urbansime de la Costa Brava.
  • Considera que a Palafrugell, com en d’altres territoris amb el pla adaptat, la Generalitat té les de perdre si desclassifica sòls.

Arran de la presentació del nou Pla Director Urbanístic (PDU) de la Costa Brava presentat dimarts per Agustí Serra, hem volgut fer-ne la valoració amb el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafrugell. Ahir us explicàvem que el PDU passava de puntetes pel municipi palafrugellenc. Malgrat això, Jaume Palahí considera que “el nou PDU de la Costa Brava és valent”.

Jaume Palahí ha volgut remarcar que no és que el PDU s’oblidi de Palafrugell. Així, ha recordat que el nou Pla no ha entrat a desclassificar en aquells territoris que tenen la normativa urbanística modernitzada. No obstant això, sí que comportarà tota una sèrie d’elements a complir.

Així doncs, això afecta directament a les noves construccions que es vulguin fer al municipi com explica Palahí a Ràdio Palafrugell.

En aquest sentit, aquests elements que s’hauran de complir farà que, com en el cas d’Aiguacel, hagin de modificar altures o edificabilitat. Per tot això, Jaume Palahí considera que el nou PDU de la Costa Brava és valent.

Malgrat reconèixer que els hi hagués agradat que s’hagués desclassificat tot, Palahí també admet que “no a qualsevol preu”. Podeu recuperar la conversa íntegra amb el regidor d’Urbanisme palafrugellenc en el següent arxiu.

Jaume Palahí: "El nou PDU de la Costa Brava és valent"
Tala d’arbres a Aigua Xelida per part de la promotora Aiguacel del passat desembre del 2018

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).