Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Glòria fa tancar els accessos a les platges de Palafrugell

Escrit per el 22 de Gener de 2020

  • La Policia Local de Palafrugell va prendre aquesta decisió davant els riscos que presentava accedir a les platges dels nuclis.
  • Des de l’Ajuntament també es va decidir que tots els centres educatius de Palafrugell estaran tancats avui dimecres.

El segon dia de la borrasca Glòria va fer tancar els accessos a les platges de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu. La Policia Local del municipi així ho va decidir a 3/4 de 6 de la tarda d’ahir dimarts. D’altra banda, a 1/4 de 9 l’Ajuntament va informar que tots els centres educatius del municipi estarien tancats avui dimecres.

Més enllà de les moltes imatges que està deixant el temporal originat per Glòria a Palafrugell, també ha comportat prendre una sèrie de decisions per evitar riscos per a la població. Així, després dels múltiples avisos de conscienciació per tal que no s’apropessin a primera línia de mar es va decidir tancar tots els accesssos a les platges de tots els nuclis de platja de Palafrugell. La Policia Local ho va comunicar minuts abans de les 6 de la tarda.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell ha estat el protagonista de l’inici de la programació d’avui de Ràdio Palafrugell. Piferrer ha detallat que davant del risc que significava accedir a primera línia de mar.

La principal preocupació en aquests moments és la caiguda d’arbres i el creixement de la riera de Tamariu. Josep Piferrer avança que està sobre la taula tancar l’accés al nucli per la riera.

Al voltant dels arbres caiguts Piferrer ha explicat que n’hi ha que provoquen talls de llum i també problemes de mobilitat, sobretot als nuclis de platja.

Per la seva banda, la Policia Local de Palafrugell ha recordat que està prohibit traspassar les zones acordonades dels nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.

Escoles tancades

D’altra banda, una altra de les decisions que es va prendre ahir va ser la de tancar tots els centres educatius de Palafrugell. Malgrat que en un primer moment s’havia comunicat que hi hauria serveis mínims, seguint els consells de la Generalitat de Catalunya es va optar per tancar totes les escoles i instituts.

Així doncs, l’Ajuntament, pels efectes de Glòria va haver de tancar els accessos a les platges dels nuclis de Palafrugell i també els centres educatius del municipi.

Seguirem informant de tot el que passi al municipi en aquest portal web. També podeu consultar les incidències a través de Protecció Civil de la Generalitat. Podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Josep Piferrer a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).