Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Familiars de Palafrugell Gent Gran aniran a la fiscalia

Escrit per a 6 de Juny de 2020

  • Així ho van acordar en una assemblea extraordinària segons ha avançat El Punt Avui.

El passat 30 de maig l’Associació de Familiars de Residents i Usuaris (AFRU) de Palafrugell Gent Gran van acordar posar en coneixement de la fiscalia un escrit que recull “una sèrie de fets que poden ser constitutius de delicte, intencionat o no”. 

Així ho ha tret a la llum Emili Agulló de El Punt Avui. L’AFRU ho va comunicar a través del seu canal de Telegram el passat 30 de maig quan van celebrar una assemblea extraordinària amb els seus socis. En aquest escrit també expliquen que “aquest document es remetrà a Fiscalia i serà aquesta qui valorarà si hi ha motius per posar en marxa una investigació“. Per la seva banda, cal recordar que el patronat de la Fundació Palafrugell Gent Gran també ha acordat constituir una comissió per analitzar els fets.

Darrers casos de COVID a la residència

La residència Palafrugell Gent Gran ha estat el punt més sensible de tota la comarca del Baix Empordà. Com explicàvem amb la directora d’Atenció a la Dependència del SSIBE, Núria Comes, dijous encara quedaven 6 pacients ingressats per COVID. Són casos que porten des de l’abril ingressats i que en els proper dies, segons Comes, esperaven poder donar-los d’alta.

En aquesta conversa també vam conèixer que fins al moment s’havien produït 39 defuncions relacionades amb el coronavirus. També 50 residents havien superat la COVID-19. Per tant, més de la meitat dels usuaris de Palafrugell Gent Gran han estat afectats per la pandèmia.


Opinions dels lectors
  1. Josep sàez Fuste   On   8 de Juny de 2020 at 0:41

    La culpa es dels que manen avui dia per desgracie la Generalitat aquests il·luminats sobiranista que porten Catalunya a la ruïna i serem la comunitat més oblidada.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *