Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Eviten una “Party Boat” a la costa de Palafrugell

Escrit per a 20 d'Agost de 2020

  • La Policia Local de Palafrugell gràcies a les xarxes socials va poder assabentar-se de la convocatòria que s’havia fet per dissabte passat.

El passat cap de setmana es va evitar la celebració d’una nova Party Boat” a la costa de Palafrugell. Això va ser gràcies a una actuació preventiva de la Guàrdia Civil, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Palafrugell.  

Les “Party Boats” que van saltar a la llum pública l’estiu passat arran d’una concentració convocada a través de les xarxes socials. Aquesta va tenir lloc a les àrees de la Cala Massoni i la Banyera de la Russa, a Calella de Palafrugell. En aquest sentit, aquestes festes consisteixen en un aplec embarcacions uns metres dins el mar durant el qual les persones que hi participen consumeixen i comparteixen begudes alcohòliques. Una trobada que, a més, va suposar un delicte mediambiental en una àrea protegida

Arran d’un rastreig de la Policia Local de Palafrugell a les xarxes amb el qual es van identificar les convocatòries i les persones que  podien ser responsables d’una crida per concentrar un alt número d’embarcacions en diverses cales del municipi, la Guàrdia Civil es va fer present a les zones conegudes com el Golfet i Aiguablava per provocar un efecte dissuasiu i garantir la seguretat davant els riscos encara latents de la crisi sanitària causada per la COVID-19.

A més de les actuacions d’aquest cap de setmana a causa de la possible convocatòria d’aquestes concentracions, durant els mesos d’estiu la Guàrdia Civil de la Comandància de Girona ha efectuat 203 intervencions en matèria mercant a la costa gironina; 96 relacionades amb la legislació mediambiental; ha participat en 54 actuacions d’auxili i en 2 operatius especials d’incendi a Sant Feliu de Guíxols i Palamós.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *