Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es presenta el cartipàs municipal de Palafrugell

Escrit per a 1 de Juliol de 2019

Aquest matí s’ha presentat el cartipàs municipal de Palafrugell del nou govern format per ERC, Som Gent del Poble (SGdP) i JuntsXCat. Josep Piferrer, alcalde, Lluís Ros, regidor d’obra pública i Josep Salvatella 3r tinent d’alcalde i regidor del Museu del Suro han fet públiques les noves delegacions i atribucions.

Josep Piferrer ha estat l’encarregat de fer el repàs de les noves regidories. Entre les noves atribucions es destaca la divisió que hi ha hagut a les àrees de Medi Ambient i Serveis.

En aquesta línia, l’alcalde palafrugellenc ha destacat el problema existent amb l’actual contracte d’escombraries. Des del govern es voldrien dur a terme actuacions que el contracte no permet. No obstant això, s’hi que s’han marcat dos objectius clars.

D’altra banda, en l’apartat de les novetats que presenta aquest cartipàs són les regidores per als nuclis de Palafrugell. En aquesta línia, Calella, Llafranc, Llofriu i Tamariu tindran un regidor específic. Josep Piferrer serà el regidor de Llofriu, Joan Vigas el de Calella de Palafrugell, Josep Salvatella el de Llafranc i el de Tamariu serà Jaume Palahí. Cada regidor serà l’encarregat d’assistir a les reunions d’aquests nuclis, tot i que, Piferrer no descarta assistir-hi a totes elles com alcalde.

Pel que a SGdP, Lluís Ros, en representació de la formació, ha especificat les principals mesures que duran a terme els regidors de la formació. Entre les més destacades hi trobem: augmentar fins a 80.000 euros anuals els ajuts a la millora d’establiments comercials. Prioritzant, els projectes innovadors i de modernització. A més, en obra pública hi ha la voluntat de desdoblar l’avinguda Espanya. Una actuació que es faria en 2 anys.

Regidories del nou cartipàs de Palafrugell

Josep Piferrer Puig: Alcaldia, Cultura i Festes, Policia Local i Regidor del nucli de Llofriu

Joan Vigas Bonany: IPEP, 1r Tinent d’Alcalde i Regidor del nucli de Calella

Pau Lladó Rebull: Serveis Municipals i brigada, Règim Interior i Mobilitat, Coordinador de les àrees de servei a les persones i 2n Tinent d’Alcalde.

Josep Salvatella Mallart: Museu del Suro, Partipació, Cooperació i Gent Gran, Arxiu Municipal, Adjunt IPEP, 3r Tinent d’Alcalde i Regidor de Llafranc.

Jaume Palahí Agustí: Via pública i Urbanisme, 4t Tinent d’Alcalde i Regidor del nucli de Tamariu.

Lluís Ros Colls: Obra Pública i 5è Tinent d’Alcalde.

Roser Massaguer Malleu: Benestar Social i Habitatge, Civisme i mediació.

Mònica Alcalà Torrent: Eduació

Isidre Tenas Bofill: Esports

Mònica Tauste Vivo: Infància i Joventut i Polítiques d’Igualtat.

Marc Heras Bofill: Medi Ambient, Atenció Ciutadana, Ràdio Municipal i TIC.

Marc Sala Tejedor: Hisenda, Adjunt a Educació.

El cartipàs de Palafrugell
Presentació el cartipàs municipal de Palafrugell amb Lluís Ros, Josep Piferrer, Josep Salvatella

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *