Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Enxampat begut, drogat i sense carnet

Escrit per a 10 de Març de 2020

  • Un home de 27 anys va ser detectat en tres dies de diferències sense permís de conduir i el vehicle no disposava d’assegurança.

Una dotació de la Policia Local de Palafrugell que es trobava realitzant un control de documentació, el passat dia 3 de març, va aturar un vehicle, el qual era conduït per un home de 27 anys. Una vegada realitzada les comprovacions es va constatar que el vehicle no disposava d’assegurança en vigor. A més, al conductor li constava una pèrdua de vigència al permís de conduir. Per aquest motiu es van instruir diligencies per un delicte contra la seguretat del trànsit. Tres dies més tard va tornar a ser enxampat begut i drogat.

Davant aquesta situació i per evitar que aquesta persona pogués reincidir en el fet de conduir sense permís, es va introduir a la base de dades de les càmeres instal·lades en diferents punts del municipi la placa de matrícula del vehicle. Una mesura preventiva per poder detectar si el vehicle tornava a circular pel municipi.

Enxampat begut i drogat

Va ser el dia 6 de març a les 9 del matí, just tres dies després de la primera actuació, quan les càmeres van alertar que el mateix vehicle circulava pel municipi. Una dotació de Policia Local va poder aturar el conductor al carrer Primavera. Es tractava del mateix conductor que havien aturat el 3 de març,.

Per aquest motiu es van instruir diligencies per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, per pèrdua de vigència del permís de conduir. A més, el conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia i drogues, fet que també va anar acompanyat per una denuncia per una infracció a la llei 4/2015 per tinença de possible cocaïna. Finalment, el vehicle en qüestió no tenia assegurança en vigor, el qual va ser denunciat, i es va ingressar posteriorment al dipòsit municipal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint