Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entrevista a Josep Salvatella (JxCat)

Escrit per a 8 de Juliol de 2019

  • Primera entrevista del portaveu de Junts X Catalunya Palafrugell com a regidor del Museu del Suro i 3r tinent d’alcalde

L’entrevista a Josep Salvatella (JxCat) a Ràdio Palafrugell es produeix després que el ple de l’Ajuntament de Palafrugell ratifiqués el cartipàs municipal que van presentar el tripartit de govern.

Aquest nou cartipàs ha deixat a Josep Salvatella com regidor del Museu del Suro, Participació, Cooperació i Gent Gran i Arxiu Municipal. A més, és un dels edils que s’ocupa de les noves regidories de nucli. En el cas de Salvatella tindrà la responsabilitat del nucli de Llafranc. D’altra banda, també és 3r tinent d’alcalde i adjunt a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP)

Primer de tot, el líder de JxCat ha començat donant explicacions al voltant de perquè la seva formació no va acabar d’oficialitzar el pacte de govern abans del ple d’investidura del passat 15 de juny. Salvatella ho argumenta per una qüestió de tempos

Al voltant d’aquest acord que van arribar amb ERC Palafrugell i Som Gent del Poble (SGdP), Josep Salvatella el defineix com un acord en el que s’han posat les idees de programa més importants que portava cada formació.

Prioritats en les regidories

Pel que fa a les regidores de les quals n’és responsable, Josep Salvatella s’ha centrat en el Museu del Suro. En aquest mandat s’ha d’implementar la nova museografia.

Entre el 2019 i el 2020, ha de ser visible a la part baixa de l’equipament i té un cost de 500 mil euros finançats al 50% per fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional). un 25% per la Diputació de Girona i el 25% restant per l’Ajuntament de Palafrugell.

D’altra banda, respecte a les goteres que hi ha al Museu des de fa anys, Josep Salvatella s’ha mostrat contundent. Ha remarcat que és un tema que s’ha de resoldre aviat.

A més del Museu del Suro, Josep Salvatella també és el regidor de Participació Ciutadana, Cooperació i Gent Gran i Arxiu Municipal. També ho és del nucli de Llafranc, una figura creada per reforçar la presència del consistori als nuclis. Salvatella no descarta poder-la fer extensiva a “barris històrics del municipi”.

Per últim, respecte a les altres regidories, el portaveu de JxCat ha explicat que ja ha tingut la primera presa de contacte amb els tècnics i responsables de les àrees. Ara el gran repte és poder organitzar-se bé el temps de dedicació a cada regidoria. Podeu recuperar l’entrevista íntegra en el següent arxiu.

Primera entrevista a Josep Salvatella (JxCat)
Entrevista a Josep Salvatella (JxCat)
Josep Salvatella, portaveu de Junts X Catalunya a l’Ajuntament de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *