Title

Artist

Empat just en el derbI entre CH Palafrugell i Girona CH

Escrit per el 14 d'Octubre de 2019

• Els de Xavier Garcia Balda es van avançar fins a tres ocasions, però els gironins van empatar en totes les ocasions.
  • El punt i, sobretot, el joc exhibit fa que els blanc i negres hagin pogut passar pàgina de la derrota a La Corunya

El Corredor Mató CH Palafrugell va saber sobreposar-se a la contundent derrota de la setmana passada contra el Liceo i va sumar un bon punt contra el Garatge Plana Girona CH. Malgrat que els blanc i negres sempre van anar per davant al marcador, cada gol dels locals era contrarestat pels blanc i vermells. Així doncs, el 3-3 va ser un empat just en el derbi entre CH Palafrugell i Girona CH.

La sortida del conjunt visitant augurava un partit molt intens, en el que si el Palafrugell sortia amb dubtes, pel que havia passat a Galícia feia una setmana podria patir. Els de Xavier García Balda, però, no van decebre a la seva afició i van sortir sense por. Malgrat la pressió a dalt del Girona se’n van escapolir amb facilitat. Així, en una acció individual de Marc Figa va arribar el primer gol del partit.

Arran del gol els palafrugellencs van disposar de diverses ocasions per ampliar distàncies. Per la seva banda, el Girona no acabava de trobar la tecla per penetrar la defensa blanc i negra. No obstant això, a 9 minuts pel descans els gironins van donar el primer avís amb un gol anul·lat. Pocs minuts després, Palacín amb una gran individualitat va poder igualar el marcador. Així es va arribar al descans, però també amb una bona notícia pels locals i és que els blanc i vermells ja havien comès 8 faltes.

Segona part marcada per les faltes

A la represa els visitants van sortir amb les idees més clares i van dominar els primers instants de joc. Malgrat això, els palafrugellencs van poder-se avançar gràcies a una targeta blava per a Gerard Pujol. No obstant això, Ferran Garcia no va poder marcar. Això sí, el Palafrugell va aprofitar la superioritat numèrica per avançar-se novament amb un gol d’oportunista de Canet (2-1).

De nou, però, els gironins van replicar (2-2), tot i que encara tenien l’amenaça de la desena falta. Aquesta no va trigar en arribar i, en aquesta ocasió, Ferran Garcia no va fallar. A menys de 10 minuts pel final del matx, el Palafrugell va cometre la desena falta. “Linu”, el porter palafrugellenc, però, va poder aturar la falta directa. No obstant això, pocs segons després Gurri va esmenar la seva pròpia errada i va poder posar el 3-3 definitiu al marcador.

El resultat no es va moure fins al final de partit, i amb tot, va ser un empat just en el derbi entre CH Palafrugell i Girona CH. Després de 4 partits els blanc i negres sumen 7 punts i continuen a la zona mitja de la classificació de l’OK Lliga.

D’altra banda, s’ha de destacar que aquest va ser el primer partit que Ràdio Palafrugell va retransmetre des del Pavelló Municipal de Patinatge. A partir, d’ara tots els partits que el CH Palafrugell jugui com a local els podreu seguir pel 107.8fm i per radio.palafrugell.cat. Us deixem amb la retransmissió íntegra del matx amb Jordi Badosa en la narració i amb en Francesc com analista.