Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC deixa de participar en la gestió del COVID

Escrit per a 31 de Juliol de 2020

  • Juli Fernández exposa que “l’actitud irresponsable, prepotent i de manca d’humanitat de l’alcalde” els obliga a mantenir-se’n al marge.

L’entrevista amb Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, sobre la gestió de l’equip de govern de la pandèmia de la COVID-19 ha aixecat molta polseguera. Més enllà dels comentaris a les xarxes socials, també hi ha malestar entre l’oposició de l’Ajuntament de Palafrugell. Així, el PSC ha anunciat deixa de participar en la gestió del COVID.

A través d’una nota de premsa, Juli Fernández cap de l’oposició, considera irresponsable i de baixa qualitat moral el fet que l’alcalde i el govern puguin treure pit de la gestió de la pandèmia. Segons el portaveu socialista no hi ha cap govern que pugui estar satisfet amb una crisi que està provocant un drama sanitari, social i econòmic. “Això demostra la prepotència i la manca de sensibilitat d’un govern que ha estat superat en tot moment“, apunta Fernández.

D’altra banda, en aquest comunicat el cap de l’oposició també ennumera els factors que denoten que la gestió del govern no ha estat tan bona. Uns exemples que ja va explicar Juli Fernández a l’entrevista que va concedir aquesta setmana a Ràdio Palafrugell.

Es trenca el consens

Segons Fernández durant aquest temps, des del PSC, han estat aportant idees i treballant per donar resposta a les necessitats de la ciutadania. No obstant això, “l’actitud irresponsable i prepotent de l’alcalde” els ha portat a abandonar el consens. Així, en la nota de premsa, avancen que el PSC deixa de participar en la gestió del COVID a Palafrugell.

Per últim, el líder socialista, afirma que “no volem que el govern utilitzi les nostres aportacions i la nostra responsabilitat per treure pit de la gestió d’un drama humà, social i econòmic. No volem que el govern ens utilitzi per tapar les seves divisions i vergonyes“.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *