Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El FC Palafrugell ja planifica la temporada 2020-2021

Escrit per a 17 de juliol de 2020

  • El club tornarà a Segona Catalana
  • Toni Pérez, president del club, ens detalla les principals novetats de cara a la pròxima temporada

Després d’acabar com a millor segon de Tercera Catalana just abans de l’aturada de la lliga, la Federació Catalana de Futbol, va declarar al FC Palafrugell equip de Segona Catalana.

Des del club, ja han començat a enfocar la pròxima temporada. Toni Pérez, ens ha explicat les principals novetats.

El Palafrugell ja té nou filial

Finalment el primer equip del FC Bellcaire serà el nou filial del FC Palafrugell.

Com que la Federació, només deixa moure a jugadors menors de 23 anys. Aquesta afiliació, servirà perquè els juvenils que passin al primer equip i no puguin comptar amb minuts, vagin a parar al FC Bellcaire i no es desenganxin del club palafrugellenc.

Així doncs, els juvenils del FC Palafrugell, podran gaudir de més minuts a Tercera Catalana, mentre mantenen un lligam amb el seu club d’origen.

D’aquest pacte, n’hem parlat també, amb Jordi Antunez, portaveu del Bellcaire, que afirma que els clubs van començar a parlar, gràcies a l’ex-jugador palafrugellenc i actual entrenador del Bellcaire, Iván Oliu.

A més, afirma que per consolidar l’equip a tercera, necessitaran jugadors de qualitat.

Toni Pérez, president FC Palafrugell, Isidre Tenas, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell i Marc Fabri, president del FC Bellcaire

Novetats a l’equip tècnic i a la plantilla

Toni Pérez, també ens ha donat els noms i cognoms de l‘equip tècnic que ocuparà la banqueta de l’equip.

Jordi Cama, continuarà com a entrenador del primer equip, però aquesta temporada, tindrà com a nou delegat a Carles Roca, antic davanter del club.

Álex “Sepu”, deixa la posició de segon entrenador del club, per desavinences internes. No obstant això, continuarà vinculat al club, fent d’entrenador de porters del Futbol Base.

Malgrat que Toni Pérez manifesta que l’estructura bàsica de l’equip serà la mateixa, el conjunt blanc i negre ja té tres nous fitxatges i un més, que no tardarà a fer-se oficial.

Un Toni Pérez ambiciós destaca que l’objectiu de la temporada és estar a la zona alta de la classificació. Així, s’evitarà patir pel descens ja que la pròxima temporada baixaran 5 equips.

El president afirma que l’economia del club s’ha vist totalment influenciada per l’aturada provocada pel COVID. En aquest sentit, apunta que no poden posar en risc el club incrementant les fitxes dels jugadors.

El Futbol Base

Pel que fa al Futbol Base, Toni Pérez, destaca que el club busca més la diversió dels jugadors que la categoria futbolística.

Com a resultat, molts nens marxen buscant categories més altes però afirma que des de el club busquen que segueixin vinculats al club.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra a Toni Pérez a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *