Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Duo Caliope actúa aquesta nit a Calella

Escrit per a 21 d'Agost de 2019

Beatriz Gallardo i Maria Bernal porten la seva música a l’església de Sant Pere

Entrevista al Duo Caliope als estudis de Ràdio Palafrugell

A les 10 de la nit sortirà a escena el Duo Caliope, format per les artistes gaditanes Beatriz Gallardo (flauta travessera) i Maria Bernal (guitarra). Van començar la seva trajectòria musical com a grup de música de cambra l’any 2013 quan ambdues intèrprets van finalitzar els estudis musicals al CSM “Manuel Castillo” de Sevilla. Des de llavors, han participat a diferents concursos com el VIII Concurs de Música de Cambra ‘Ciudad de Ávila’, on van obtenir el 1er Premi, així com el Concurs de Joves Promeses de Romate on van obtenir el 2n Premi.

Han ofert nombrosos recitals per tota la geografia espanyola, destacant les actuacions a Sanlúcar de Barrameda i Chipiona, a Lleó amb la Fundació Eutherpe, al Museu Picasso i el MNAC de Barcelona, o la col·laboració amb la Fundación Música en Vena, a més de participar al VII Festival Internacional de Música de Piantón.

Han rebut classes magistrals de Músics com Jacques Zoon, Leo Brouwer, Yorgos Arguiriadis, Michel Grizard, Àlex Garrobé i Alberto Plaza i, recentment, han finalitzat el Màster d’Interpretació de Música de Cambra al Conservatori del Liceu de Barcelona sota la tutela de Guillem Pérez-Quer.

Durant aquest 2019 realitzen una gira per tot l’estat espanyol gràcies al projecte Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *