Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Cine Club Garbí ofereix cinema cada dia d’agost

Escrit per a 31 de juliol de 2019

  • El dijous 1 d’agost comença la programació especial del Cine Club Garbí que oferirà pel·lícules durant tot l’agost
  • Pel·lícules d’acualitat i clàssics conformen la cartellera del mes d’agost

A partir del dijous 1 el Cine Club Garbí ofereix cinema cada dia d’agost. La programació especial està composta per films d’actualitat i també per clàssics del cinema. Àlex Cebollero, director del Cine Club Garbí ha explicat quins films es podran veure al llarg de tot l’agost al Teatre Municipal de Palafrugell.

La cartellera de cinema d’aquest mes d’agost portarà a que de dilluns a divendres el Cine Club Garbí ofereixi dobles sessions, a les 19:30h i a les 22h. A més d’aquestes dues sessions, durant els caps de setmana se li ha de sumar una sessió més, la de les 17h.

Ampliar l’oferta cinematogràfica durant aquest període no és un fet casual. De fet, Àlex Cebollero destaca que a l’agost és quan passa més gent pel Cine Club Garbí.

El vuitè mes de l’any s’ofereixen més pel·lícules infantils amb la voluntat d’atrure un públic més familiar. A més, un gran gruix del públic del cinema són les persones amb segones residències al municipi.

Amb tot, durant l’agost el Cine Club Garbí oferirà pel·lícules per a tot tipus de públic. Així, es projectaran més de 20 títols diferents, un fet que per Àlex Cebollero s’ha de posar de relleu per tota la feina que hi ha al darrera.

Àlex Cebollero ja va avançar els detalls de la cartellera en el programa especial de Garcia & Terribas, associats que vam fer des de Calella de Palafrugell.

Cinema clàssic i documentals

Dins d’aquesta cartellera hi ha el cicle de cinema clàssic que ja es va iniciar el passat cap de setmana amb Citizen Kane. El dijous s’oferirà la segona de les 6 que conformen aquest cicle, Roma, città aperta, de Roberto Rossellini, les dues sessions en VOSE. Per Cebollero, aquesta és una de les pel·lícules més impactants del director italià. A més, també destaca que serà la primera vegada que es podrà veure a Palafrugell.

D’altra banda, el dijous 8 s’oferirà el documental Art i rebel·lia. Carles Fontserè a contracorrent. L’entrada serà gratuïta i, a més, comptarà amb la presència del director, Albert Abril. La projecció serà a les 22h i també hi haurà la possibilitat de fer tertúlia amb Abril.

Per últim, respecte aquest primer cap de setmana la cartellera també inclous dues propostes d’actualitat. D’una banda, Yesterday, una comèdia romàntica que té com a protagonista un músic que s’adona que és l’única persona del món capaç de recordar els Beatles. De l’altra també s’oferirà “El rey león” el remake del clàssic de Disney. A més, també s’oferirà “Ayla: la hija de la guerra“, una pel·lícula de drama turca. Aquestes tres propostes reflexen a la perfecció “la programació eclèctica” que ofereix el Cine Club Garbí.

Així doncs, el Cine Club Garbí ofereix cinema cada dia d’agost i, també, la primera quinzena del mes de setembre. Podeu consultar la cartellera de cinema en aquest enllaç.

El cine club garbí ofereix cinema cada dia d'agost
Cartellera del primer cap de setmana d’agost del Cine Club Garbí

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *