El CH Palafrugell es consolida a mitja taula

Escrit per el 27 de Gener de 2020

• Victòria per 3-1 contra el Club Patí Taradell que l’afiança a la 10a posició.
  • Aquesta és la primera victòria dels blanc i negres en aquest 2020.

Victòria del Corredor Mató CH Palafrugell en el partit disputat dissabte contra el Club Patí Taradell. Els blanc i negres es van imposar per 3-1 contra un rival directe. Així, amb els 3 punts el CH Palafrugell es consolida a mitja taula.

El CH Palafrugell va sortir a per totes de bones a primera. No obstant això, malgrat que va tenir diverses oportunitats per avançar-se, no ho va poder fer fins a la segona meitat del primer període amb un gol de Rubén Ruiz. Tot semblava posar-se coll avall quan Ferran Garcia va posar el 2-0 a 46 segons pel final de la primera part. El propi Garcia, però, va veure com li mostraven una targeta blava que va suposar un gol de l’equip osonenc, obra de Dani Rodríguez a poc més de mig minut del descans.

Amb la victòria per la mínima s’arribava al final del primer temps. Per Xavier Garcia Blada, entrenador palafrugellenc, un dels millors primers 25 minuts de la temporada. Lamentava, però, el gol del CP Taradell.

La segona part va contrastar amb la primera. Després del ritme electrizant del primer temps, la segona meitat va ser més pausada. Els taradellencs van tenir la oportunitat d’empatar el matx fruit d’una falta directa després que el CH Palafrugell acumulés 10 faltes. El porter Linu, però va posar el cadenat a la porteria i no va permetre que cap bola toques l’interior de la xarxa.

Ferran Garcia consolida la 10a posició

Finalment, el cinquè triomf blanc i negre es va certificar, com no podia ser d’una altra manera amb un gol de Ferran Garcia. El màxim golejador palafrugellenc va tancar el partit amb un gol de falta directa a 6 minuts pel final.

Gràcies a aquesta victòria el CH Palafrugell es consolida a mitja taula en 10a posició amb 18 punts. Per Garcia Balda aquest era un partit en el que s’havia d’aconseguir puntuar atès que s’enfrontaven a un rival de la seva lliga.

El pròxim duel serà aquest dimarts 28 de gener a les 21 h. Disputaran el partit suspès la setmana passada a causa del temporal Glòria amb el Girona CH.