Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El carrer Manufactures del Suro tallat tot l’agost

Escrit per a 24 de juliol de 2020

  • El regidor d’Obra Pública dona detalls d’aquesta actuació que es fa durant l’estiu per no afectar l’activitat de l’Escola de Música.

A Palafrugell continuen en marxa diverses obres, tot i estar en plena temporada d’estiu. El regidor d’Obra Pública, Lluís Ros ha detallat l’estat de les obres que afecten el carrer Manufactures del Suro i que farà que estigui tallat tot l’agost. D’altra banda, ha valorat positivament l’avanç en la resta d’actuacions que estan a punt de finalitzar.

Lluís Ros ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per actualitzar en quin punt es troba la reforma que afecta el carrer Manufactures del Suro que el farà estar tallat tot l’agost. El regidor d’Obra Pública ha explicat que la reforma servirà perquè la via deixi d’absorbir tant de trànsit i alhora fer un sanejament del carrer.

Aquestes són unes obres que es fan durant la temporada estival, un fet que no contempla l’ordenança municipal. Ros, però, ha apuntat que aquesta actuació s’està duent a terme perquè no volen interferir en l’activitat de l’Escola de Música.

D’altra banda, Lluís Ros, ha afirmat que les obres afectaran directament als veïns de la zona. Així, per contrarestar aquest fet han habilitat la plaça de les Llevadores perquè hi estacionin.

Carrer Manufactures del Suro amb Pi Margall.

Altres reformes que encaren la recta final

D’altra banda, Lluís Ros, ha explicat que hi ha algunes obres que es troben a la recta final.

Unes actuacions, que cal recordar que, van estar aturades per culpa del confinament. Ros, però, afirma que el que ha afectat més el retard és la reducció de personal provocada pels ERTOS.

Per últim, respecte al tall del carrer Manufactures del Suro, podreu trobar vies alternatives de circulació a l’enllaç. També podeu recuperar l’entrevista íntegra a Lluís Ros en el següent arxiu.


Opinions dels lectors
  1. Nuria Aguilar   On   24 de juliol de 2020 at 21:18

    Sóc veïna del carrer roses, és una vergonya que facin les obres pensant en no interferir l’escola de Música,però no pensan en els veïns del barri que no podem accedir a les nostres cases per cap carrer perquè ho han tancat tot,resulta que tenim que anar fins al poligon,arribar fins la rotonda on està el (geriàtric) per poder anar a qualsevol lloc, i per poder tornar tenim que entrar per el polígon amb la consecuencia que a la rotonda del polígon que tens opció de tornar al barri está tot colapsat perquè tens els que venen de la carretera de Torroella,els que van a Torroella i els que venen d’Esclanya O Begur.La solució seria tan simple com deixar un carrer obert per poder accedir els veïns del barri Mas Mascort.Com sempre som els perjudicats i a l’Escola de Música que afecti sobre tot. Això és una molt mala coordinació de logística.NO HI HA DRET. Després quan hi han eleccions si que necesiten als veins.S’ha dependrà amb tothom i afavorir a tothom per igual no per conveniencia

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *