Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Baix Empordà frega els 200 casos de COVID-19

Escrit per a 6 d'Abril de 2020

  • El centre Palafrugell Gent Gran registra 27 positius i 8 pacients més aïllats a l’espera de resultats. Des de divendres no hi ha hagut cap defunció més.

L’actualització d’avui dilluns fa que el Baix Empordà fregui els 200 casos de COVID-19. Des dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà informen que els casos de coronavirus a la comarca arriben als 191.

Les dades a l‘Hospital de Palamós són de 27 persones ingressades, quatre menys que ahir diumenge. D’altra banda, continua havent 15 pacients més pendents de resultats.

Per la seva banda, el nombre de professionals que han donat positiu per coronavirus són 53. A més, hi ha 23 professionals de la salut que resten aïllats a l’espera dels tests que se’ls hi han realitzat.

Els casos a Palafrugell Gent Gran es mantenen

D’altra banda, a la residència Palafrugell Gent Gran es mantenen les xifres d’infectats i de defuncions. En la darrera actualització d’avui dilluns hi ha 27 positius i 8 pacients pendents de resultats. Des de divendres, quan van morir dues persones, es mantenen les 10 defuncions a la residència palafrugellenca.

El total de morts al Baix Empordà també es manté respecte dissabte. Així doncs, continuen sent 16 els exitus per coronavirus a la comarca.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *