Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dues rutes Josep Pla emmarcades en les JEP

Escrit per a 11 d'Octubre de 2019

  • La Fundació Josep Pla de Palafrugell ha organitzat dues activitats coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni.
  • A més, també ofereixen jornades obertes per visitar les exposicions de la Fundació.

L’Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per explicar les propostes de l’entitat entorn les Jornades Europees de Patrimoni (JEP). Així, l’Anna ha explicat que, a més de la jornada de portes obertes, també han programat dues rutes Josep Pla emmarcades en les JEP.

Ahir comentàvem la ruta per Torrent que ha programat el Museu del Suro. Avui ha estat el torn de la Fundació Josep Pla. En aquest sentit, Aguiló ha explicat les dues rutes Josep Pla emmarcades en les JEP.

Així doncs, malgrat que la ruta de dissabte a Cap Roig ja està completa, encara queden places per la d’Ullastret. Aquesta, que es fa en conjunt amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya, amb seu a la localitat empordanesa. Per aquesta ruta que tindrà lloc diumenge a les 12h us hi podeu inscriure a través del 972 17 90 58. També enviant un correu a l’adreça: macullastret.cultura@gencat.cat

D’altra banda, l’Anna Aguiló ha volgut posar de relleu encara costa posicionar el patrimoni immaterial al mateix nivell que el material.

A més, per aquest motiu, ha volgut reivindicar tot l’univers que han deixat els escriptors catalans al llarg del temps i del qual els lectors en formem part.

Així doncs, la Fundació Josep Pla, com el Museu del Suro també se suma a les activitats entorn les Jornades Europees de Patrimoni.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *