Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dues noves morts al centre Palafrugell Gent Gran

Escrit per el 9 d'Abril de 2020

  • Amb els dos decessos confirmats pels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ja són 14 les morts relacionades amb el coronavirus al geriàtric de Palafrugell.

Malauradament continua el degoteig de decessos a la residència del municipi. Així, avui a les 14h el SSIBE informa de dues noves morts al centre Palafrugell Gent Gran. Des de que es va haver-hi la primera mort al centre el passat 26 de març, ja són 14 les víctimes relacionades amb el coronavirus al geriàtric palafrugellenc.

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà també han donat a conèixer les dades de positius al centre que continua amb 40 infectats. A més, també hi segueixen havent-hi 9 pacients més que esperen els resultats de les proves.

En tot el Baix Empordà les noves dades reflecteixen que hi ha 216 casos diagnosticats de COVID-19. A nivell de tota la comarca la dada més positiva és que el nombre de pacients ingressats a l’Hospital de Palamós per COVID-19 ha disminuït. Avui són 18, per les 27 que hi havia ahir. Amb consqüència les altes hospitalàries han incrementat i ja superen el mig centenar (52). Les persones pendents de resultats són 15.

Pel que fa als professionals sanitaris de tots els centres gestionats pel SSIBE, n’hi ha 57 d’infectats. D’aquests, 4 es troben ingressats al centre hospitalari de Palamós. A més, també hi ha 25 professionals que estan aïllats pendents de les proves.

Amb tot, un dia més hem de lamentar víctimes mortals relacionades amb el municipi. Avui hem conegut dues noves morts al centre Palafrugell Gent Gran. A nivell del Baix Empordà, un total de 20 persones han perdut la vida a causa del coronavirus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).