Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Disponible el renovat butlletí municipal Can Bech

Escrit per el 21 d'Octubre de 2019

  • La revista municipal torna a sortir publicada i ho fa amb un autèntic rentat de cara.

Aquesta setmana ja estarà disponible el renovat butlletí municipal Can Bech en format paper. No obstant això, ja es pot consultar la publicació en format digital.

El número 67 del Can Bech presenta com a principal novetat un nou disseny. Aquest és el primer número que surt després de les eleccions municipals del passat mes de maig. A més del disseny, també hi ha diverses seccions noves. Així, a banda de l’habitual espai per a les àrees de l’Ajuntament, també hi ha una secció dedicada a les publicacions a les xarxes socials.

D’aquest nou número del renovat butlletí municipal Can Bech destaquen els següents temes. D’una banda, el nou espai de Can Genís, també la Campanya Gastronòmica d’Es Niu. A més, també es posa el focus en la campanaya de l’IPEP al voltant de la igualtat al món laboral, la també renovada l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Molts temes que s’han anat tractant des d’aquest mitjà de comunicació i que podeu recuperar a través dels enllaós corresponents.

Aquesta edició que ha sortit a la llum serà la penúltima de l’any. El número 68 es farà el mes de desembre per destacar les activitats relacionades amb el Nadal que es faran a Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).