Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concert del 40è aniversari de la Coral Mestre Sirés

Escrit per a 18 d'Agost de 2019

Aquesta nit se celebrarà a l’Església de St. Pere a Calella de Palafrugell el concert del 40è aniversari de la Coral Mestre Sirés. Es tractarà del 3r concert per commemorar l’aniversari des de principi d’any, tot i que aquesta vegada hi ha un element extra.

El director i cofundador de la Coral, Fèlix Pérez, ha passat per la ràdio per fer-nos un petit avanç de què passarà.

En ser un any especial, l’antologia de cançons, a més de l’habitual creació de diferents ambients que el món de la música sempre ve acompanyat, buscarà seguir una certa cronologia en l’ordre de les peces. Una elecció que segons en Fèlix Pérez, han realitzat els mateixos cantaires d’entre les més de 1000 cançons que tenen en el repertori.

Amb la qual cosa, aquest concert, està compost per les millors cançons de la Coral. Així mateix, el director també ha volgut recalcar la importància d’aquest concert en comparació amb els altres que han fet prèviament. Al final de la primera part, es farà un petit entre actes per agrair als directors i presidents passats de la Mestre Sirés, entre d’altres. 

D’altra banda, també es farà una col·laboració amb l’Esbart “Mestre Sirés” a fora de l’Església on el públic està totalment invitat a venir.

El concert del 40è aniversari de la Coral Mestre Sirés serà obert a tothom i no es necessita l’adquisició d’entrades. Com Fèlix Pérez diu, la coral segueix el seu lema “Gratis et amore”, tot ho fan per amor a la música.

Concert 40 aniversari Coral Mestre Sirés
Fèlix Pérez, director de la coral Mestre Sirés

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *